Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Må döden sova
Isbn: 978-91-8555-328-0
Förlag: Earbooks
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Marie Richardson
Length: 9 timmar 51 minuter

Ljudbok

Må döden sova

Ett självmord och ett mord utlöser ett intensivt polispådrag och kriminalkommissarie Maria Wern pressas hårt av sin chef under den märkliga utredningen. I centrum för händelserna står Cheiron-kliniken, en välrenommerad institution som hjälper barnlösa par med provrörsbefruktning.
Kliniken ägs och leds av Per Göthe, en man med fläckfritt förflutet och internationell ryktbarhet. Vad kan han ha med dessa mystiska sjukdomsfall och ruskiga mord att göra? Eller är det så att läkemedelsföretaget OKTA kanske har ett finger med i spelet?
I en gastkramande upplösning avslöjas hur girighet och avund orsakar katastrofer när människor leker med andras liv och slår mynt av andras olycka.

Anna Jansson har skrivit sju spänningsromaner med Marie Wern som huvudperson. 2005 fick Silverkronan en Guldpocket för över 50000 sålda exemplar. Hennes senaste bok, Främmande fågel, där fågelinfluensan har nått Gotland kom ut våren 2006.

"Det här är en spänningsroman när den är som allra bäst. Ingen som läser den kommer att bli besviken. Jag lovar."
Länstidningen Södertälje

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone