Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Kusinerna Karlsson : Pappor och pirater
Isbn: 978-91-8788-529-7
Förlag: Ordfront Ljud
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: maj 2015
Uppläsare: Kerstin Andersson
Length: 3 timmar 40 minuter

Ljudbok

Kusinerna Karlsson : Pappor och pirater

I den sjätte boken om Kusinerna Karlsson följer vi med på ett spännande vinteräventyr i skärgårdsmiljö. Precis som i Katarina Mazettis tidigare böcker blandas humor med härlig mysrys - det här är spännande feelgood för riktigt bokslukare.

Moster Frida har hamnat på sjukhus med ett brutet ben och eftersom det är lov ska kusinerna vara på ön och ta hand om hennes häst, Gervir, några dagar tills Frida är tillbaka igen. Men vad är det för ljussken som kommer från lotstornet? Och de mystiska fotspåren i snön? Frågorna hopar sig och kusinerna bestämmer sig för att ta reda på det när de plötsligt står öga mot öga med en pirat! Böckerna om Kusinerna Karlsson är storsäljare även i Frankrike och Tyskland.

KATARINA MAZETTI har en diger lista av böcker bakom sig. Allt från bilderboken Här kommer tjocka släkten (med bilder av Gunna Grähs), kapitelböcker och ungdomsböcker till romansuccéerna Grabben i graven bredvid och Berättelser för till- och frånskilda.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone