Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Döden vittnar
Isbn: 978-91-5011-854-4
Förlag: Alfabeta
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2016

E-bok

Döden vittnar

Döden vittnar är en samtida psykologisk thriller som tar läsaren genom Skottland, från Edinburghs gator, vidare till Oxford och till sist, tillbaka till det forna Jugoslavien.

Ett skelett hittas i en gammal förfallen skola i Edinburgh. Ett skotthål genomborrar skallbenet och kriminalkommissarie Karen Pirie, expert på cold cases, kallas in. Samtidigt blir en man mördad på Kreta och bägge dödsfallen tycks ha kopplingar till Balkankriget på 1990-talet. Den trogna Val McDermidläsaren har tidigare stiftat bekantskap med kriminalkommissarie Karen Pirie i Ett fjärran eko och Mörka domäner


"Döden vittnar är en smart, mörk och psykologisk thriller som verkligen ger läsaren en känsla av att befinna sig mitt i berättelsen. Gåtan är välkomponerad och håller ihop ända till den sista sidan på ett sätt som inte många deckare lyckas med."
Tony Lorenzi, VLT

"en väldigt snyggt skriven kriminalroman och alltså olidligt spännande nästan in på de sista sidorna." Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone