Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Livet är som en sten i skon - det skaver om man inte gör något åt det
Isbn: 978-91-7523-838-8
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Memoarer & Biografier Humor
Tillgänglig sedan: mars 2017
Uppläsare: Ann Westin
Length: 5 timmar 16 minuter

Ljudbok

Livet är som en sten i skon - det skaver om man inte gör något åt det

En älskad komiker med självtvivel och jävlar anamma

Sett i backspegeln har Ann Westin gjort en klassresa. Men vägen till framgång har varit lång, ända från arbetarkvarteren på Hisingen i Göteborg i en familj med fyra barn. Stämningen därhemma präglades av kärlek och humor men också av pappans drickande, ständigt dålig ekonomi och mammans frustration och oro.

Men skaver stenen ska den ju bort, och Ann berättar öppenhjärtigt och med karaktäristisk humor om vändpunkterna i sitt liv. Om när hon flyttade hemifrån som 16-åring. Om varför det är så viktigt att ta ansvar för sig själv och stå upp för de svaga. Och vi får veta hur det gick till när hon fyllde 40 och jobbade som undersköterska: sur, arg, frånskild och missnöjd. Och sedan uppsagd. Då anmälde hon sig till en kurs i stand-up för Babben Larsson och resten är, som man säger, historia.

Genom Anns liv löper ett jävlar anamma som hjälpt henne genom hjärnblödningar, misslyckade äktenskap och självtvivel, och som fått henne att våga bryta upp och tänka nytt. Tre gånger har hon blivit korad Årets kvinnliga komiker. Läser man den här boken är det lätt att förstå varför.

Ann Westin är en av Sveriges mest respekterade och älskade komiker och år 2017 firar hon 20-årsjubileum!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone