Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Höstsol
Isbn: 978-91-7679-179-0
Förlag: Massolit förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2017

E-bok

Höstsol

Det är tidig september och i Stockholms skärgård pågår ännu en ubåtsjakt, men den här gången lyckas en privatperson fånga något på bild, något som sätter stor press på det redan skakiga världsläget.

På Generalstaben i Moskva tar en överste ett livsavgörande beslut, och en diplomat vid ryska ambassaden är allt annat än det han utger sig för att vara. Samtidigt gör ett amerikanskt specialförband i Irak en upptäckt som kommer att få ödesdigra konsekvenser.

På hemmaplan försöker Johanna lägga all sin energi på sitt repövande kompani istället för på sitt havererade förhållande. Hennes ex Jonas börjar sitt nya jobb som beredskapshandläggare i Uppsala medan hans bror Christian placeras ut som livvakt hos den excentriske och svårhanterade utrikesministern. Snart börjar det gå upp för dem alla att den trygga verklighet de så länge tagit för given sakta men säkert är på väg att förändras.

Ingenting är som det verkar. Är de alla bara marionetter i ett säkerhetspolitiskt spel med de allra högsta av insatser? Vem håller egentligen i trådarna när utvecklingen i världen tar en fasansfull vändning?

Höstsol är den första delen i en rafflande säkerhetspolitisk thrillerserie i två delar som utspelar sig i en framtid som ligger obehagligt nära vår egen tid, och som tar avstamp i dagens säkerhetspolitiska läge.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone