Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen
Isbn: 978-91-2715-591-6
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: april 2018
Uppläsare: Katarina Cohen
Length: 38 minuter

Ljudbok

Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen

"Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen är en varm, lite yvig, mycket rolig och inkännande berättelse. Per Gustavsson bidrar med fina, detaljerade, mycket uttrycksfulla bilder i färg." Staffan Engstrand, BTJ

I Familjen Knyckertz kan de inte låta bli att ta saker som inte är deras. Förutom Ture, som vill bli polis när han blir stor. Mamma Fia och pappa Bove är lite oroliga och hoppas att han ska komma på bättre tankar snart! Nu närmar sig Tures födelsedag och det enda han önskar sig är den enorma klubban i godisbutikens skyltfönster. Men hur ska familjen komma in i den hårt bevakade affären? Det är ont om tid och grannen Paul Isman är ute i trädgården och snokar.


Anders Sparring arbetar som manusförfattare och har  skrivit tv-manus till bland annat Björnes magasin och Allram Eest samt till SVT:s nya storsatsning för barn, Sam tar över. Vid sidan av sitt författande (tre böcker om Karla Brottare) är Anders även stå upp-komiker.

Per Gustavsson är illustratör och författare. Han har illustrerat en rad böcker, både egna och andras, och förekommer också ofta i tidskrifter, exvis Kamratposten. Böckerna om Prinsessan har blivit storsäljare och Prinsessan har både blivit teaterpjäs och startat ett rockband.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone