Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Självkänsla nu!
Isbn: 978-91-9756-207-2
Förlag: Earbooks
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Mia Törnblom
Length: 6 timmar 14 minuter

Även tillgänglig som: E-bok
Ljudbok

Självkänsla nu!

Mia Törnblom arbetar som personlig coach och hjälper människor att hitta fram till en positiv självbild. Här presenterar hon sitt eget framgångsrika träningsprogram.

Med låg självkänsla spelar det ingen roll vad vi erövrar eller hur högt vi når - vi kommer ständigt att vara rädda för att misslyckas. Vi kan inte heller uppskatta det vi uppnått utan måste hela tiden uträtta mer. Vi klarar varken av komplimanger eller kritik - och i slutändan kan vi förlora vår livslust.

På ett enkelt och tydligt sätt visar författaren hur vi kan stärka självkänslan och bli medvetna om den egna personlighetens värde.

"Coachen Mia Törnblom är en enastående barnmorska när det gäller att förlösa slumrande självkänslor. I sin bok delar hon generöst med sig av sin framgångsrika verktygslåda för hjälp till självhjläp och av sina - ibland hårresande - egna erfarenheter."
Annika Dopping

"Det absolut första du behöver är att verkligen VILJA förändra din situation. Det andra är den här boken! I Självkänsla nu! visar Mia tydligt, konkret och direkt klargörande vad personlig utveckling kan vara. Så långt ifrån flummeliflum man kan komma!"
Alice Bah Kuhnke

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone