Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Bree Tanners andra liv
Isbn: 978-91-8623-156-9
Förlag: Storyside
Kategori:
Romaner Unga vuxna
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Mirja Turestedt
Length: 4 timmar 19 minuter

Även tillgänglig som: E-bok
Ljudbok

Bree Tanners andra liv

Äntligen! Efter nästan två års tystnad kommer Stephenie Meyer ut med en uppföljare i sin omåttligt populära Twilight-saga - Bree Tanners andra liv.

Bree Tanners andra liv berättar historien om den nyfödda vampyren Bree Tanner, som först dök upp i Ljudet av ditt hjärta. Vi får följa de nyfödda vampyrernas förberedelser och jakt på Bella Swan och familjen Cullen, deras möte - och det oförglömliga slutet.

Karaktären Bree har en framträdande roll i den kommande filmen Eclipse som distribueras i Sverige av Nordisk Film, med världspremiär den 30 juni.

”Stephenie lät mig läsa ett utkast till boken medan vi förberedde filmen”, säger regissören David Slade. “Jag gillade verkligen historien. Den gav oss fantastiska insikter som inspirerade valet av inspelningsplatser i filmen och påverkade hur vi skräddarsydde scener. Jag tror att fansen kommer att älska de fascinerande detaljerna i kärlek, rädsla och agerande hos en nyfödd vampyr.”

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone