Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Best of Kalle Lind
Isbn: 978-91-7483-041-5
Förlag: Earbooks
Kategori:
Humor
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Kalle Lind
Length: 6 timmar 9 minuter

Ljudbok

Best of Kalle Lind

Med den iver och flit som bara en sann vetenskapsman kan uppbåda har Kalle Lind under årens lopp lusläst ohälsosamma mängder bortglömda memoarer och dammiga kvällstidningar, i ständig och oförtruten jakt på roliga och besynnerliga människor att berätta om – människor som totalt tappat omdömet, tagit i för mycket och gått till hejdlös överdrift, människor som sagt fel, haft fel, hört fel, fått allt om bakfoten, som fastnat med skägget i brevlådan, råkat i klistret och trampat i klaveret.

I denna samling möter vi de allra mest skogstokiga människorna från Kalle Linds böcker. Här får vi detaljerna om när Carola trodde att hon vunnit ett körkort i ett teveprogram, om hur en akademiledamot kallade Lena Nymans stjärt ointelligent, och om hur Ingmar Bergman lurade i en av sina skådespelare att han var dödssjuk – allt för konstens skull! Bland mycket annat får vi också höra om hur Lennart Hyland hjärntvättade det svenska folket, möta världens mest självförälskade programledare samt följa med när en uppmärksamhetstörstig Jan Malmsjö springer maraton med en papperspåse på huvudet. Välkommen till Kalle Linds värld, till det outforskade gränslandet mellan trivia, trams och tarvligheter!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone