Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Habib. Slutet är nära
Isbn: 978-91-6387-485-7
Förlag: Bonnier Carlsen
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: april 2013

E-bok

Habib. Slutet är nära

Habib, den supersköna, grubblande killen från Botkyrka, har funnit en plats i otaliga unga läsares hjärtan. För hur kan man inte gilla honom och vilja följa hans sökande efter meningen med livet? Men nu är slutet nära. Nu avslutar Douglas Foley Habibs resa. Och shit pommesfrites, det är ett slut att räkna med!

Terminsslutet närmar sig med stormsteg och Habib har sååå mycket att tänka på. Klassen ska på utflykt till Gotland, en låttext måste skrivas till avslutningen, läxor måste göras och fotboll måste spelas. Och vem är den mystiska varelsen som sitter med rödglödande ögon på morfars kolonilott om kvällarna, och vem är det som kastar mördarsniglar på morfars nya växthus?Paris är tillbaka, men hur ska Habib hinna med att umgås och ändå få tid att skriva dagboken? Det är ett megaproblem och Habib förstår att något måste offras. Ska det bli fotbollen, dagboken eller, åhmygod, kärleken?

Ni hör, det är galet mycket som händer i Habibs liv när Douglas Foley avslutar den charmiga slukarserien om Habib från Botkyrka.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone