Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Den magiska gnistan
Isbn: 978-91-8737-115-8
Förlag: Bladh by Bladh
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: september 2013

E-bok

Den magiska gnistan

Kajsa Ingemarsson är en av landets mest uppskattade författare med en lång rad framgångsrika romaner bakom sig. Genom att visa att vi alla kan utvecklas och förändras, att det aldrig är för sent och att modet att gå vidare finns inom oss har hon förmedlat hopp, livsglädje och ibland tankeväckande utmaningar till sina läsare. Den magiska gnistan vägen till ett kreativt liv är en vidareutveckling och fördjupning av dessa teman som gjort henne till en så omtyckt romanförfattare med en stor och hängiven läsekrets.
Vad är kreativitet, vad är inspirationens källa och kan vi på något sätt påverka dess flöde? Detta är frågor Kajsa Ingemarsson ställer i sin nya bok, men svaren går långt bortom vår tids klichéartade sökande efter yttre framgång och ytligt skapande. Kreativitet, menar hon, är i själva verket vår gränslösa förmåga att forma vår egen verklighet. Det är det ena budskapet du kommer att möta i texten. Det andra är att vi alltid skapar i ett sammanhang. Delaktighet är en förutsättning för mänskligt liv, och vi kan inte isolera oss från vår omvärld även om vi skulle vilja det.
Att bli medveten om din kreativa kraft och potential ger dig möjlighet att lära känna dig själv på ett nytt och djupare sätt. Ju mer medveten du blir om ditt skapande, desto mer kan din utveckling styras mot positiva upplevelser, utveckling, livsglädje, känslor av meningsfullhet, delaktighet och rent av magi.

Boken, som innehåller rikligt med exempel, är indelad i sju delar:
Du är kreativ! Din inre vägledning Det stora nätverket Den magiska gnistan Konsten att komma vidare Vad hindrar dig? Slutet gott, allting gott
Boken är också illustrerad med författarens egna fotografier, vackra och stämningsfyllda bilder att njuta av och förundras över.

Om författaren
Kajsa Ingemarsson, född 1965, debuterade som författare 2002 och har sedan dess gett ut nio böcker som alla haft stora framgångar och översatts till många språk. Hennes roman Små citroner gula är en av 2000-talets mest sålda böcker och har filmats med premiär 2013.
Hon har tidigare också arbetat som manusförfattare, skådespelare, komiker och programledare inom radio och tv.
Kajsa Ingemarsson bor med man och två barn i Stockholm.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone