Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Snacka snyggt : den stora boken om modern retorik
Isbn: 978-91-1305-824-5
Förlag: Norstedts
Kategori:
Språk & ordböcker
Tillgänglig sedan: januari 2014

E-bok

Snacka snyggt : den stora boken om modern retorik

Retoriken handlar inte om konsten att tala, det handlar om konsten att få folk att vilja lyssna på det du har att säga. Det menar Elaine Eksvärd, en av Sveriges mest anlitade retorikexperter och föreläsare. I den utökade och reviderade utgåvan av hennes bästsäljande bok Snacka snyggt får du lära dig hur du når dit.

Får du handsvett bara du tänker på att hålla tal? Får du inte riktigt till det på presentationerna på jobbet? Eller vill du helt enkelt bara bli ännu grymmare på att tala inför människor och få folk att lyssna på det du har att säga? Med grund i den moderna retoriken guidar Elaine Eksvärd dig till hur du blir den bästa retoriska versionen av dig själv. Oavsett om du ska hålla tal på ett bröllop, hålla en presentation på jobbet, löneförhandla eller ge kritik på ett snyggt sätt. Retorik är så mycket större än att bara stå inför en stor publik och hålla ett anförande. Enligt Elaine handlar det om hur du i din vardag kan hitta en mall som hjälper dig att vara dig själv i situationer där du behöver föra fram ett budskap, oavsett om det är inför en person eller 200 personer. I Snacka snyggt lär Elaine dig bland annat fem steg till att få lyssnarens uppmärksamhet, hur du får folk att gilla dig på tre minuter, konversationsteknik, argumentationsteknik, det senaste inom bloggretorik, presentationsteknik med wow-känsla, och hur du räddar situationen när något går fel. Dessutom tre helt nya kapitel om hur du talar med olika personlighetstyper, mentala retoriska platser och om tal som folk vill lyssna på.

Snacka snyggt är den givna guiden till hur du tar retoriken från talarstolen till din vardag och får folk att vilja lyssna till det du har att säga.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone