Jump to content
The library informs: I Coronatider kan du låna 5 e-böcker/7 dagar!Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Läxläsning
Isbn: 978-91-8804-933-9
Publisher: Eldsjälsförlaget
Category:
Education
Accessible since: April 2015

E-book

Läxläsning

Vi vill alla att det ska gå bra för våra barn i skolan och i övriga livet. Regelbundna hemuppgifter har som syfte att träna ansvar för de egna studierna samtidigt som det stödjer inlärningen och skolarbete i stort. Men det är inte alltid lätt att veta hur man hjälper till som förälder och pedagog och som elev kan det vara svårt att veta hur man ska läsa sina läxor för att nå framgång.

Här du du lära dig de tre magiska orden för inlärning - och veta att det handlar om attityd, koncentration och kunnskap om hur man löser de olika uppgifterna.

Läxläsning är ett kontroversiellt ämne idag. Det är skillnad på hemuppgifter och hemuppgifter och hur man ger instruktioner. Men författaren menar att rätt uppgift på rätt sätt med rätt uppbackning kan stärka lärande och utveckling. Det gäller att veta som förälder, pedagog och elev hur man bäst kan lyckas lära sig - och stödja andras inlärning.

John Steinberg är fil dr i pedagogik och författare till 48 böcker och 30 e-böcker om inlärning, pedagogik, ledarskap, kommunikation och värderingar. www.steinberg.se.  Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone