Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Läxläsning
Isbn: 978-91-8804-933-9
Förlag: Eldsjälsförlaget
Kategori:
Pedagogik
Tillgänglig sedan: april 2015

E-bok

Läxläsning

Vi vill alla att det ska gå bra för våra barn i skolan och i övriga livet. Regelbundna hemuppgifter har som syfte att träna ansvar för de egna studierna samtidigt som det stödjer inlärningen och skolarbete i stort. Men det är inte alltid lätt att veta hur man hjälper till som förälder och pedagog och som elev kan det vara svårt att veta hur man ska läsa sina läxor för att nå framgång.

Här du du lära dig de tre magiska orden för inlärning - och veta att det handlar om attityd, koncentration och kunnskap om hur man löser de olika uppgifterna.

Läxläsning är ett kontroversiellt ämne idag. Det är skillnad på hemuppgifter och hemuppgifter och hur man ger instruktioner. Men författaren menar att rätt uppgift på rätt sätt med rätt uppbackning kan stärka lärande och utveckling. Det gäller att veta som förälder, pedagog och elev hur man bäst kan lyckas lära sig - och stödja andras inlärning.

John Steinberg är fil dr i pedagogik och författare till 48 böcker och 30 e-böcker om inlärning, pedagogik, ledarskap, kommunikation och värderingar. www.steinberg.se.  



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone