Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Det ringer, det ringer
Isbn: 978-91-7543-154-3
Förlag: Bokförlaget Hegas
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: maj 2015
Length: 1 timme 48 minuter

Ljudbok

Det ringer, det ringer

I gränslandet mellan dröm och verklighet

Isa åker till sin mormor över sommaren. Hon ser fram emot ett vanligt sommarlov på landet. Men det är något som inte stämmer hemma hos mormor. Någon spelar på ett piano som inte finns och telefoner ringer av sig själva när det åskar. Isa har aldrig trott på det övernaturliga, men hon börjar sakta tvivla … När hon träffar Robin försöker de tillsammans ta reda på vad det är som händer. Robin är ganska nördig, men Isa kan inte sluta tänka på hans sneda leende. På många sätt blir det en sommar som Isa inte hade kunnat drömma om.

Anna Holmström Degerman gör storslagen Hegasdebut med en kittlande spöklik ungdomsroman med ett stänk av kärlek. Perfekt för den som letar efter något att sätta tänderna i efter Ewa Christina Johanssons Hemlighets-böcker. Vi garanterar sträckläsning!

Sagt om boken:
”Naturligt och övernaturligt blandas i Anna Holmström Degermans berättelse Det ringer, det ringer. I grunden står den stadigt på jorden, med hjortronplock och bad från hopptornet. /…/ Här finns stråk av övernaturlighet, på Maria Gripes vis. Språket är enkelt och vårdat.”
Staffan Engstrand, BTJ-häfte 2015:09

Lätta att läsa – svåra att motstå


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone