Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Meningen med livet
Isbn: 978-91-7651-191-6
Förlag: Bonnier Audio
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: november 2015
Uppläsare: Jan Modin
Length: 1 timme 11 minuter

Ljudbok

Meningen med livet

Radarparet jättemyrsloken och hasselmusen, från Augustprisnominerade Konstiga djur och uppföljaren En annan resa, är tillbaka igen med ett tredje äventyr i skön Nalle Puh-anda. Denna gång frossar de i djupsinniga funderingar om alltings mening. En humoristisk, varm och tänkvärd högläsningsbok för både liten, och stor.

Snart är jättemyrsloken ingen fis i rymden längre. Han har nämligen bestämt sig för att bli något större – en författare – och skriva en bok om meningen med livet. Det enda problemet är att han inte riktigt är säker på vad livet egentligen går ut på. Jättemyrsloken rusar ut i skogen för att finna inspiration och pratar med skogens invånare om alltings mening. Den ena tror på Bengt, den andra tror på mat. Den mystiska surikaten Doris verkar dock vara den som sitter inne med svaret. Eller inte …

En underhållande och finurlig berättelse av Lotta Olsson, en av Sveriges främsta ordkonstnärer. Uttrycksfulla, knasroliga illustrationer i mustig färgskala av Maria Nilsson Thore.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone