Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Svart sommar
Isbn: 978-91-5011-852-0
Förlag: Alfabeta
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: januari 2016

E-bok

Svart sommar

Åsa Anderberg Strollo skriver feelgood-skräck för mellanåldern!

Det här kommer att bli den värsta sommaren i Annies liv, det är hon säker på. Mamma och Hakim bråkar och storasyster Wilma är konstant sur och behandlar Annie som om hon vore två år. Och nu ska de bo i ett skruttigt torp mitt ute i skogen. Hela sommaren!

Väl ute i torpet blir Wilma alltmer undanglidande, mamma och Hakim tjafsar och regnet tycks aldrig upphöra. Men det är något annat också. Det luktar konstigt och Annie börjar få märkliga drömmar. Drömmar som nästan känns verkliga. Som om något försöker säga Annie något.

Annie bestämmer sig för att ta reda på sanningen om torpet och de som bodde där tidigare. Men aldrig hade hon kunnat ana vad som är torpets mörka hemlighet.

Åsa Anderberg Strollo är författare till böcker som Bryta om (Augustnominerad 2007), Blod och Hoppas. Hon skriver dramatik och är sedan många år krönikör i Sydsvenskan. Svart sommar är hennes första bok för 9-12 år.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone