Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Klass 7B 9 - Vi ses - lova det!
Isbn: 978-91-3217-163-5
Förlag: Storytel Publishing
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: maj 2016

E-bok

Klass 7B 9 - Vi ses - lova det!

Kalle önskar att han inte vore så feg. Att han bara kunde ställa frågan till Paulina. Men det är som om orden inte vill komma ut. Varför kan ingenting vara enkelt?

Oskar skulle helst vara på judoklubben varje dag. Här kan han fokusera, glömma allt som är jobbigt. Men när det värsta händer är hans gamla liv bara ett telefonsamtal bort.

Paulina får inte luft hemma, med mamma som bara är ledsen. Tur att hon har Kalle, att de äntligen har hittat tillbaka till varandra. Som förr, men ändå inte.

Tessan har försökt med allt, men flytten till Göteborg är ett faktum. Sakta men säkert töms lägenheten på möbler och minnen. Hur ska hon kunna leva utan Set och sina vänner?

Det är försommarvarmt och luften doftar av syren. På Sofia skola ser kompisarna i klass 7B fram emot sommarlovet med både glädje och sorg. Snart kommer klass 7B inte att finnas mera. Efter sommaren går de i åttan. De som är kvar, vill säga. För med skolavslutningen kommer ett jobbigt avsked.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone