Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Wink, Poppy, Midnight
Isbn: 978-91-6389-489-3
Förlag: Bonnier Carlsen
Kategori:
Barn & Ungdom Unga vuxna
Tillgänglig sedan: november 2016

E-bok

Wink, Poppy, Midnight

Alla bra berättelser handlar om hämnd, rättvisa och kärlek. Alla bra berättelser behöver en hjälte, en skurk och en hemlighet. I April Genevieve Tucholkes Wink, Poppy, Midnight är frågan vem och vad som är vad. Och vem som ljuger bäst. Är det Wink, Poppy eller Midnight?

En oavbrutet fängslande roman om saknad och hemligheter i en sommarslumrande småstad.

Wink Bell är en rödhårig och tovig sagoberättare. Hon bor utanför stan med en hel drös syskon och en mamma som är spåkvinna. Ingen i skolan ger sig på något av syskonen Bell. De är en sort för sig, de gråter inte, de låter sig inte tryckas ner.

Poppy är skolans manipulativa och grymma drottning. Hennes enda svaghet och stora hemlighet är Leaf, Winks äldre bror, som hon är galet förälskad i. Han struntar totalt i henne vad hon än säger eller gör. Då går Poppy raka vägen hem till sin granne …

Midnight Hunt som har varit kär i henne i åratal. De ligger med varandra, Midnight fäller en tår av lycka medan Poppy rycker på axlarna och skrattar. När Midnight flyttar hoppas han få ett slut på Poppys nattliga besök.

Men det är så klart inte Midnight som bestämmer det. Vem tror han att han är? Det kan bara Poppy göra, och snart rullar en suggestiv skräckberättelse igång, ett på många sätt annorlunda triangeldrama.

April Genevieve Tucholkes gotiskinspirerade roman är lika undflyende som förhäxande.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone