Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Vardagsvego för alla! - snabba och lättlagade vegorecept för vardagen
Isbn: 978-91-7617-832-4
Förlag: Tukan Förlag
Kategori:
Matlagning, mat & dryck
Tillgänglig sedan: december 2016

E-bok | 28 dygns lånetid

Vardagsvego för alla! - snabba och lättlagade vegorecept för vardagen

I Vardagsvego för alla! ligger fokus på snabba, enkla middagsrecept, lättlagade efterrätter och sunda snacks som man kan tillaga utan stress en vanlig vardagskväll efter jobbet.

Recepten är indelade i olika kapitel efter tillvägagångssätt, t.ex. Allt i ett (med minimal disk), Budget, Under 30 minuter m.m.

I boken finns även färdiga inköpslistor till tre middagar. Bara att fotografera med mobilen!

Handfasta råd och tips för hur man kan förenkla sin matlagning och spara tid i köket finns också med i boken. Och Sofia von Porat delar även med sig av sina bästa knep för hur man gör det mesta av sina råvaror och tar vara på matrester.

Boken passar dem som vill äta mer vegetariskt samt förstås även fullfjädrade vegetarianer, semi-vegetarianer och, till och med, veganer.

Sofia von Porat har tidigare skrivit boken Vego för alla! Hon är entreprenör, matkreatör och bloggare som brinner för vegetarisk mat. Sofias vegorecept och matinspiration publiceras i flera av Sveriges största tidningar och på olika matsajter, ofta inspirerade av de många länder hon besökt under sina fem år som reseskribent med hela världen som arbetsplats.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone