Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Ludde blir en lirare
Isbn: 978-87-1173-960-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
3-6 år 6-9 år
Tillgänglig sedan: januari 2017
Uppläsare: Ida Olsson
Length: 1 timme 10 minuter

Ljudbok

Ludde blir en lirare

Ludde ska snart fylla sju år och drömmer om att bli upptäckt av en fotbollstränare så att han kan få spela i ett riktigt lag. Men det enda han har är ett diplom som han har fått på dagis. "Ludde Andersson, etta i löpning med ägg."

En helt vanlig söndag åker Ludde på utflykt med sina mamma Ramona. Hon vet inte vad som är upp och ner på en fotboll. De åker iväg med Snigeln, som hon kallar sin trehjuliga bil. På vägen tillbaka träffar de tränaren Hugo när de stannar till Rävingevallen. Det är världens rättvisaste tränare och visst får Ludde vara med i Rävarna IF. Ett nytt liv börjar med spännande matcher och sit-ups och varmkorv och husvagnsbesök hos tränar-Hugo och så den tuffa grannen Biffen!

Ludde blir en lirare är en lättläst och rolig bok för alla fotbollstokiga!

Viveca Lärn, tidigare Viveca Sundvall (född 1944), är författare och journalist. Hon debuterade 1975 och har sedan dess publicerat mer än 40 barnböcker. Hon har även skrivit en del romaner för vuxna, som bland annat legat till grund för TV-serien Saltön. Som författare har Lärn fått ett antal utmärkelser, bland annat det prestigefyllda Astrid Lindgren-priset. Hennes böcker finns också översatta på flera språk.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone