Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Make it work : en guide till fungerande relationer
Isbn: 978-91-8867-135-6
Förlag: Mondial
Kategori:
Psykologi Media & kommunikation Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: november 2017
Uppläsare: Annika R Malmberg
Length: 6 timmar 10 minuter

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Make it work : en guide till fungerande relationer

MAKE IT WORK!

Alla hamnar vi någon gång i en situation där vi ska försöka komma överens med människor som inte är som vi. Tyvärr tolkar vi ofta andras beteende utifrån hur vi själva skulle ha gjort och allt som avviker från vårt eget sätt blir alltså fel. Hur mycket bättre hade det inte varit om vi istället kunde se vem vi har framför oss - och vad den personen allra helst vill ha av oss?

Make it work handlar om hur du kan få dina viktigaste relationer i livet att fungera, de med din partner, dina barn, dina vänner och arbetskamrater. Om hur alla kan lära sig att utnyttja kraften i våra olikheter. Det är en enkel, underhållande och praktisk guide till hur man blir bättre på att acceptera att andra människor inte alltid är som du, hur man undviker de vanligaste krockarna och hittar sätt att mötas på.

Annika R Malmberg är en av Sveriges främsta föreläsare inom samarbete och kommunikation. Hennes arbete är förankrat i den pedagogiska modell med fyra färger som ofta används för att beskriva människors olikheter.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone