Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Arlo Finch i Eldsdalen
Isbn: 978-91-2715-857-3
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: november 2018
Uppläsare: Kristofer Kamiyasu
Length: 8 timmar 35 minuter

Ljudbok

Arlo Finch i Eldsdalen

Arlo har precis flyttat till Pine Mountain, Colorado, men har redan lockat till sig mörka krafter. I den märkliga scoutkåren får han lära sig om åskklappar, kvickljus och spökhundar. Men snart förstår han att det finns en annan sorts magi och att han, av någon anledning, har en viktig roll att spela. Det gäller bara att veta vilka stigar som leder till magiska platser och vilka som leder till fara.


När Arlo såg sig omkring upptäckte han hur rummets väggar började ge vika och avslöjade en månupplyst skog. Det var bara sängen och fönsterkarmen som stod kvar. På andra sidan fönstret uppenbarade sig en flicka och världen på hennes sida glittrade i silver och guld, som ett slott av höstlöv. Hon tittade åt höger, som om nån var på väg åt hennes håll. Orden hon viskade kom snabbt: Om jag kan se dig, då kan de se dig Var försiktig, Arlo Finch.


Arlo Finch i Eldsdalen är första delen i en trilogi.


John August har tidigare skrivit filmmanus till bland annat Big Fish, Charlies Angels, Kalle och chokladfabriken, Corpse Bride och Frankenweenie.


John om boken: » Jag har ofta fantiserat om mitt tioåriga jag framför en bokhylla. Vad skulle jag ha velat läsa? Vilken bok hade jag valt? Svaret är: äventyr ,mysterium, magi, fara. Och om möjligt: drakar. Mitt mål med Arlo Finch är att locka fram äventyraren och slukarläsaren i oss alla.«


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone