Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Jippiiii : äntligen pensionär
Isbn: 978-91-8893-115-3
Förlag: Vulkan Bokförlag
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: december 2018

E-bok | 28 dygns lånetid

Jippiiii : äntligen pensionär

Pensionärer är ju ett samlings-namn för personer som fyllt 65 år. Men deras liv kan te sig väldigt olika, på grund av ekonomi eller andra omständigheter. Denna bok är byggd på humor och i viss mån sarkasm. Boken handlar om allt och inget, alltså vardagliga episoder, tankar och minnen, varvat i en enda röra.

Här finns vardagliga händelser som att gå till knarkbutiken dvs apoteket. Boken plockar fram en hel del egenheter hos pensionärer som de har tillskansat sig genom sin position. Därför finns det en del igenkänningsfaktorer hos flertalet pensionärer. Samma sak gäller även minnen och reflektioner.

Den är skriven som om en person satt och berättade om sin vardag, minnen och reflektioner. Men allt med en glimt i ögat och en humoristisk tvist. Därför börjar en del meningar med orden "apropå det så" eller "jag kom just att tänka på", för att få en övergång från exempelvis en vardagssituation till ett minne för 30 år sedan.

Trots att boken handlar om allt och inget, är det en bok som man har svårt att lägga ifrån sig, eftersom man hela tiden är nyfiken på vad som kommer att hända härnäst.Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone