Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Miss Marples sista fall
Isbn: 978-87-1178-822-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2019
Uppläsare: Märta Lundin
Length: 7 timmar 6 minuter

Ljudbok

Miss Marples sista fall

Den unga nygifta Gwenda Reed blev förälskad i villan i badortsidyllen vid första ögonkastet. Men var det inte något som kändes bekant?
När hon stiger in i villan för första gången får hon en förnimmelse om att en död kvinna ligger på golvet. Och det verkar vara hennes styvmor ...
Det visar sig snart att Gwenda bott i huset i treårsåldern och nu vänder hon sig till Miss Marple för att få klarhet i vad som hänt. Marples efterforskningar leder till tre män som alla tjänat på att röja styvmodern ur vägen. Ett fruktansvärt brott vars sanning är på väg att uppdagas ...

I och med detta fall tar Miss Marple avsked av sina läsare. Men på vilket sätt hon gör det!

Agatha Christie (1890-1976) var en brittisk deckarförfattare och världens bäst säljande författare efter Shakespeare med över 4 miljarder böcker sålda på engelska och andra språk. Mest känd är hon för detektiven Hercule Poirot. Tillsammans med Arthur Conan Doyle är hon den som har format deckargenren mest.

---

Translation entitled 'Miss Marples sista fall' © 1977 Agatha Christie Limited. All rights reserved.

Miss Marple's Final Cases © 1979 Agatha Christie Limited. All rights reserved.

AGATHA CHRISTIE ® MISS MARPLE ® are registered trademarks of Agatha Christie Limited in the UK and/or elsewhere. All rights reserved.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone