Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Viktor och svartsjukan
Isbn: 978-87-2614-381-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: mars 2019

E-bok

Viktor och svartsjukan

Viktor och Julia är bästa vänner. Men när en ny tjej, Marie, börjar i klassen blir allt annorlunda. Läraren vill att Julia ska ta extra hand om Marie eftersom hon är ny och precis har flyttat till Sverige. Viktor känner sig utanför när de två verkar bli så bra kompisar. Är inte Viktor Julias bästa vän längre? Han kommer på en plan: att låtsas gilla Marie, vilket inte alls är svårt. För Marie är så snäll och söt och lätt att tycka om ...

Ulla Lundqvist är en svensk författare och litteraturvetare. Hon har skrivit böcker för både barn och vuxna. Hon har också gett ut böcker i många olika genrer. Från skönlitteratur till facklitteratur och läroböcker.

Viktor går i sexan tillsammans med sin bästa kompis Julia, som är bäst på fotboll i hela skolan. Tillsammans hittar de på roliga och spännande saker, både i skolan och utanför! Böckerna om Viktor kan läsas både som serie eller var för sig.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone