Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Bedragarna
Isbn: 978-87-2613-766-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2019

E-bok

Bedragarna

Året är 1952 och det är tid för slåtter i Arnäs. Men saker och ting går inte som man tänkt sig, eftersom när man är klar med sitt arbete har två slåtterkarlar försvunnit spårlöst. Händelsen föranleder en tumultartad situation, som snart leder till ett mycket allvarligare utfall än vad man tidigare trott. Och samtidigt pågår ett svartsjukedrama i Ådalen. En man som arbetar med timmer har träffat en ung, vacker kvinna. Men han ska snart gifta sig med en annan, men det är något kvinnan inte är villig att acceptera ...

Detta är en spännande och historiskt rotad thriller som går en historisk epok på djupet på samma gång som den lyckas blåsa liv i karaktärerna. För historiefantasten såväl som den spänningssökande!



Bo R. Holmberg (1945-) är en svensk, prisbelönt författare. Genom åren har han bl. a. tilldelats Astrid Lindgren-priset och Augustpriset. Han har skrivit inom vitt skilda genrer; barnböcker, spänningsromaner, historiska skildringar och facklitteratur. Mellan 1999 och 2008 satt han som ledamot i Svenska barnboksakademien.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone