Jump to content
The library informs: Nu kan du både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Food Pharmacy - Näringsjägaren : En berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen.
Isbn: 978-91-7887-013-4
Publisher: Bonnier Fakta
Category:
House & Home
Accessible since: May 2019

E-book | 28 days for loan

Food Pharmacy - Näringsjägaren : En berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen.

Food Pharmacy släpper en bok för näringsjägare – en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen.

I den här faktaspäckade och roliga boken ger sig Mia och Lina ut på sina livs expeditioner för att ta tag i vår tids mest angelägna frågor: folkhälsan och planeten. Vad kan vi själva göra för att få oss och planeten att må bättre, och varför har mat gått från att vara något enkelt och glädjefyllt till svårt och ibland till och med ångestskapande? Vetskapen om hur vi ska äta för en bättre folkhälsa och mindre belastning för planeten finns, men av någon anledning når den inte ut. Men det ska det bli ändring på!

Food Pharmacy Näringsjägaren innehåller livsviktig fakta presenterad med humor och helt utan pekpinnar (och med ett sextiotal näringsboostade recept). För att göra resan mot att bli näringsjägare lite enklare och mer lustfylld har Mia och Lina dessutom tagit fram en Näringsjägarkompass som ska hjälpa oss att varje dag få i oss en stor mängd varierande och näringsrika livsmedel i många olika färger.

Fotograf: Ulrika Ekblom,
Formgivare: Anna Lindelöw MannheimerLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone