Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Knivsliparen
Isbn: 978-87-2613-768-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2019

E-bok

Knivsliparen

Det är våren 1931. Efter en tumultartad utryckning finner polisen en man död i en lägenhet i den lilla nordliga staden Örnsköldsvik. Mannens förra kärlek hävdar att han försökte skada henne och hennes fästman, men att han sedan tog sitt eget liv.
En månad senare blir en släkting till den avlidne mannen brutalt mördad i sin egen butik, och polisen kan inte hitta ett motiv. Ett självmord och ett mord, två helt olika brott, men är de sammankopplade?
I ett samhälle där tiderna är svåra, och där invånarna letar efter någon att lägga skulden på är det upp till Erik Morell att rädda situationen, innan det är för sent.



Bo R. Holmberg (1945-) är en svensk, prisbelönt författare. Genom åren har han bl. a. tilldelats Astrid Lindgren-priset och Augustpriset. Han har skrivit inom vitt skilda genrer; barnböcker, spänningsromaner, historiska skildringar och facklitteratur. Mellan 1999 och 2008 satt han som ledamot i Svenska barnboksakademien.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone