Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Pettersson & Bendel
Isbn: 978-87-2614-723-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Humor
Tillgänglig sedan: juni 2019

E-bok

Pettersson & Bendel

Pettersson och Bendel är två skojare, men Stockholm är tyvärr inte så mycket bättre. Det är en modern stad, visst, men den har också modernitetens alla baksidor. Det är en stad fylld av skojare och fifflare. För att få tillvaron att gå runt säljer Pettersson och Bendel blommor för tiodubbelt pris och rumlar runt om nätterna med sprit och kvinnor. Men snart tar tillvaron en oväntad vändning. Av en händelse hamnar båda på varsin högt uppsatt direktörspost. Nu måste de bara lyckas övertyga alla om att de vet vad de gör. Det visar sig vara svårare än vad de till en början trott ... Detta är en humoristisk klassiker som med breda penseldrag visar upp ett historiskt Stockholm med en fortfarande fräsch blick!

Waldemar Hammenhög (1902-1972) var en svensk författare och musiker. Han skrev populära romaner varav flera har blivit filmatiserade, inte minst klassikern Pettersson & Bendel från 1933.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone