Jump to content
The library informs: Nu kan du både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Bli hälsoklok : Lofsans bok om hållbar livsstil
Isbn: 978-91-1309-301-7
Publisher: Norstedts
Category:
Medicine & Health
Accessible since: July 2019

E-book | 28 days for loan

Bli hälsoklok : Lofsans bok om hållbar livsstil

Vi utsätts många gånger varje dag för budskap om hur vi ska träna, äta, och leva för att må bra. Samtidigt som vi vet vad vi behöver göra är det väldigt svårt för många av oss att få till det. Varför?

Lovisa Sandström har jobbat som personlig tränare under många år och i den här boken delar hon med sig av sina allra bästa råd kring hur man hittar en träning som verkligen fungerar och som håller över tid - en hållbar livsstil helt enkelt.

Det handlar om hur mycket du måste träna om du inte rör dig annars, för att vara "skyddad" mot det farliga stillasittandet, hur du planerar och verkligen genomför hållbar träning, och varför du bör börja där du är, inte där du vill vara. Hur stress och sömnbrist påverkar inte bara vår vardag utan också våra träningsresultat.

Detta är inte en vanlig träningsbok, utan en faktaspäckad och viktig genomlysning av en rad hälsoaspekter i våra liv. Lär dig av Lovisas bästa knep - som hon använt på ett stort antal människor genom åren - och hitta dina nycklar till vad som verkligen fungerar!


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone