Jump to content
The library informs: Nu i Coronatider kan du låna 5 eböcker/7 dagar!Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio! Under mars släpper vi ny version av Biblio App för Android.
Cover for Easy sleep
Isbn: 978-91-9859-598-7
Publisher: BY MBP
Category:
Medicine & Health
Accessible since: February 2020
Narrator: Cathy Kristersson
Length: 20 minutes

Audiobook

Easy sleep

EASYSLEEP  

Väggledd mindfulness meditation för att somna. 

Denna vägleda mindfulness meditation av mindfulness instruktören Cathy Kristersson kan hjälpa dig att komma ner i varv, kommer till ro och somna lättare. Den kan också användas när du vaknar på natten och har svårt att somna om. 

Det kan användas av alla som har svårt att sova eller, om du så vill, som en avslappningsövning när du känner att du behöver komma ner i varv.  Det kan vara svårt att somna ibland när man har många tankar i huvudet. Det kan vara minnen eller framtidsplanering, eller oro eller ältande. Genom att öva upp din förmåga att vara medvetet närvarande i nuet blir det lättare att släppa taget om dessa tankar. Ett sätt är att för ditt fokus till din kropp och upplever hur det känns i din kropp just nu. Om du skulle bli distraherad och ditt fokus hamna i ältandet av det förflutna eller oro inför framtiden vilket är väldigt vanligt, bara notera detta och ge dig själv en ny chans att fokusera på kroppen genom att föra tillbaka uppmärksamheten på din kropp. Varje ögonblick är unik.  

Våra hjärnor är formbara och går att träna precis som våra muskler. Ju fler ggr du lyssna på den här meditationen Easysleep desto lättare och snabbare blir det för dig att komma till ro eftersom då tränar du hjärnan att släppa taget om allt som själ din energi. Istället kan du slappna av, somna lättare och sova bättre. 

 

Cathy Kristersson är livscoach och mindfulnessinstruktör. 

 

 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone