Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Mobbing
Isbn: 978-87-2643-317-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2020

E-bok

Mobbing

De skulle aldrig sluta plåga honom, därför måste det ske. Det var antingen han eller dem, någon var tvungen att försvinna, och valet hade varit lätt. Han visste exakt hur han skulle göra, hade sett det på en videofilm. Det hade sett så enkelt ut. Knappt något blod alls ...

När en ung pojke hittas död i det idylliska området Skönboholm tror polisen att det handlar om ett gängbråk som spårat ur. Invånarna på Ringvägen, där pojken bodde, har sina egna teorier om vad som hänt. Men innan polisen hinner agera på sina misstankar sker ytterligare ett mord och kort därpå ett tredje och polisen tror att de har att göra med en seriemördare. Vad är det egentligen som sker på Ringvägen? Vad är det grannarna döljer för varandra?

Bruno Netzell, född 1939, är en svensk författare som skriver deckare, thrillers och spänningsromaner. 2011 vann han Piratförlagets manustävling med sin bok "Mobbing" med motiveringen att den var spännande, underhållande och fångar läsarens intresse, egenskaper som även genomsyrar hans övriga böcker!


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone