Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Dödläge
Isbn: 978-87-2643-315-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2020

E-bok

Dödläge

När Jerry Lööv äntligen har suttit av sin tid i fängelset har han bestämt sig. Han ska lämna den brottsliga banan för gott och leva som en laglydig medborgare för resten av sitt liv. Det finns bara ett problem. Han behöver ett startkapital och när han träffar en gammal vän blir han erbjuden en deal han inte kan tacka nej till. Tillsammans med fyra medhjälpare ska han genomföra ett rån. Planen är till synes perfekt, men Jerry och hans medhjälpare är i grunden oförenliga och deras samarbete leder till stora problem. När ytterligare en kriminell organisation bestämmer sig för att de vill ha en del av kakan är katastrofen ett faktum ...

Bruno Netzell, född 1939, är en svensk författare som skriver deckare, thrillers och spänningsromaner. 2011 vann han Piratförlagets manustävling med sin bok "Mobbing" med motiveringen att den var spännande, underhållande och fångar läsarens intresse, egenskaper som även genomsyrar hans övriga böcker!


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone