Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Den otursförföljde Max Crumbly #3: Marodörernas mästare
Isbn: 978-91-7893-244-3
Förlag: Modernista
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: mars 2020

E-bok

Den otursförföljde Max Crumbly #3: Marodörernas mästare

När vi senast hörde av vår modige hjälte Max Crumbly och hans trogna följeslagare Erin hade de precis lyckats förstöra planerna för några drulliga drumlare till tjuvar. Men Max och Erin fångades i en stinkande domedagscontainer - för att sen bli upptäckta av de sista personer de ville skulle hitta dem.
I Max nya dagbok möter han och Erin både nya och gamla fiender när deras otursfyllda äventyr fortsätter. Kan de två vännerna undvika att bli påkomna - och att få kvarsittning - samtidigt som de håller South Ridge Middle School fritt från mobbare, kriminella och andra marodörer? Marodörernas mästare är den tredje boken i Rachel Renée Russells serie om skolkillen Max Crumbly. Ett måste för alla som gillar Nikkis dagbok och Dagbok för alla mina fans.

RACHEL RENÉE RUSSELL är bästsäljarförfattaren som toppat New York Times bestsellerlista med succéserien Nikkis dagbok och den nya, spännande serien Den otursförföljde Max Crumbly. Hennes böcker har tryckts i mer än trettiofem miljoner exemplar världen över och de har översatts till ett fyrtiotal språk. Hon tycker om att jobba med sina båda döttrar, Erin och Nikki, som hjälper till att skriva och illustrera hennes böcker. Rachels budskap är: »Bli den hjälte du alltid har beundrat!«


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone