Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Vårt lilla landslag spelar VM
Isbn: 978-91-2971-726-6
Förlag: Rabén & Sjögren
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: mars 2020

E-bok

Vårt lilla landslag spelar VM

Milan som driver områdets närbutik har kommit på en jättebra idé: Han ska ordna en fotbollsturnering! Norrgården, Tunnelgården och Sveagården ska ställa upp med varsitt lag, sju spelare i varje.
Emi och Ficke blir lagledare för Sveagården. Men vilka mer ska vara med? Hassan och William kan de ju fråga, och kanske Lara, men finns det några fler på gården som gillar att spela fotboll?
Efter många om och men får de ihop ett lag, och turneringen kan börja. Men blir det verkligen så kul som de tänkt sig? Tunnelgården har ju Jusse i sitt lag, han är den bästa fotbollsspelaren i hela skolan. Kommer Sveagården att åka på storstryk?
Kul och viktigt om laganda, samarbete och kompisar. Och om fotboll såklart!

Mats Wänblad skriver de populära, lättlästa böckerna om Familjen Monstersson och Maria Andersson Keusseyan har illustrerat ett flertal roliga faktaböcker för slukaråldern, däribland Ormtjusarna och Råttsvansarna. Både författaren och illustratören har ett stort fotbollsintresse.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone