Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Goda omen
Isbn: 978-91-7803-902-9
Förlag: Bonnier Carlsen
Kategori:
Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: mars 2020

E-bok

Goda omen

Människor har förutspått jordens undergång i alla tider, därför är det helt naturligt att vara skeptisk när ett nytt datum är satt för Domedagen. Men vad händer om förutsägelserna denna gång faktiskt är rätt, och apokalypsen verkligen kommer nästa lördag, strax efter te?

Förslagsvis kan du ägna dig åt att dränka dina sorger, ge bort alla dina ägodelar, eller skratta åt det som (förhoppningsvis) bara är ett tomt hot. Eller så kan du försöka göra något åt det.

Det är i detta tillstånd ängeln Aziraphale och demonen Crowley befinner sig. De har levt bland jordens dödliga från tidernas begynnelse, och har blivit ganska förtjusta i livsstilen och ser inte direkt fram emot den kommande apokalypsen.

Och så är det det här med att de tycks ha tappat bort Antikrist som de var ålagda att passa …

Kultromanen ”Good Omens”, som Terry Pratchett och Neil Gaiman skrev tillsammans, kom första gången 1990. Nu är den aktuell på nytt som tv-serie med Michael Sheen och David Tennant i huvudrollerna.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone