Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Isadora Moon åker och campar
Isbn: 978-91-9809-938-6
Förlag: Texicon Förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: mars 2020

E-bok

Isadora Moon åker och campar

Isadora Moon är en vampyrälva som kommer från två helt olika världar: vampyrvärlden, där natten och fladdermöss hyllas, och älvvärlden, där solsken, glitter och magi är en del av vardagen. Vi får följa med på Isadoras spännande äventyr där hon möts av både med- och motgångar, men med hjälp av hennes viljestyrka hittar hon alltid sin egen väg. Hon löser de problem som uppstår, och träffar samtidigt nya vänner som hon hjälper.

Så när Isadora och hennes familj åker och campar vid havet händer saker som inte är helt normala … Från att grilla marshmallows vid en lägereld, till att bli vän med en sjöjungfru – oväntade saker händer när Isadora är i närheten!

När fröken i skolan ber Isadora komma fram till tavlan och berätta vad hon har gjort under sitt sommarlov, blir hon nervös. Hennes klasskompisar kommer säkert tycka att hennes sommar var väldigt onormal, eftersom hon ofta hamnar i situationer som ”vanliga” barn aldrig hamnar i …

Den här sommaren åkte hon och hennes familj och campade, trots att hennes pappa, som är en vampyr, inte gillar solsken eller att vara ute på dagen. Men hennes mamma, som är en älva, bestämmer att de skulle åka och campa eftersom hon älskar att vara ett med naturen.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone