Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Julia mitt i världen
Isbn: 978-87-2641-107-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 15+
Tillgänglig sedan: mars 2020

E-bok

Julia mitt i världen

Julia är nybliven universitetsstudent när hon drabbas av olycklig kärlek; hennes älskade har lämnat henne och det känns som att hon ska gå under av sorg. Hon flyr ner till Skåne och tillbringar hösten i ett lånat hus tillsammans med sin mormor, där hon sakta men säkert återhämtar sig från sorgen. När Julia kommer på fötter igen beger hon sig vidare ner i Europa. Resan blir lång och äventyrlig, och leder till livsavgörande erfarenheter och djupare insikter.

Anita Eklund Lykull föddes 1942 och är en svensk författare av ungdomsromaner. Hon debuterade 1991 och har sedan dess skrivit en rad utvecklingsromaner med flickor i huvudrollen. Eklund Lykulls böcker är nästan alltid förlagda i Göteborg och utspelar sig i nutid. 2008 blev hon belönad med Kulla-Gulla-priset för sin litterära gärning, som kännetecknas av en journalistisk iakttagelse, fyndiga dialoger och förmågan att poetiskt skildra det vardagliga.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone