Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Ett levande vapen
Isbn: 978-91-7827-575-5
Förlag: Bonnier Audio
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: mars 2020
Uppläsare: Fredde Granberg
Length: 2 timmar 39 minuter

Ljudbok

Ett levande vapen

I alla tider har det funnits brottslingar, och i alla tider har det funnits de som bekämpat brottsligheten och stått upp för rättvisan. Men aldrig förr har världen haft ett lika mäktigt vapen som gänget på Avdelning 33 på internationella polisen Ipols högkvarter.

Tolvårige Sam har tränats upp till att bli en av världens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mästaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sätta käppar i hjulet för världens onda krafter. Och det blir många käppar, för skurkarna finns överallt ibland oss.

I "Ett levande vapen" har en av världens farligaste brottslingar, Papegojan, lyckats storma Brasiliens högsta skyskrapa och tagit gisslan högst upp i byggnaden. Han kräver mångmiljardbelopp, annars så kommer han spränga hela skyskrapan med gisslan kvar inuti.

Sam och Mästare Ju lyckas ta sig in i Skyskrapan utan att bli upptäckta, men huset är fyllt av tungt beväpnade kriminella och de är nära att dödas innan de ens hunnit till första våningen i byggnaden.

Snart träffar de dock en skräckslagen vaktmästare som hjälper dem att sakta ta sig högre och högre upp i skyskrapan. Men det är något som inte stämmer, och alldeles för sent upptäcker Sam och Mästare Ju det de borde förstått från början. Och då ser allt ut att vara försent!

Böckerna om Kung Pow är fyllda av spännande äventyr och snabb action.

Ola Lindholm och Johan Lindqvist har skrivit utifrån vad de själva gillade att läsa när de växte upp. Det är böcker som bjuder på underhållning, fartfyllda scener och action.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone