Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Maskmakaren
Isbn: 978-91-7829-883-9
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2020
Uppläsare: Rachel Mohlin
Length: 8 timmar 25 minuter

Ljudbok

Maskmakaren

”Maskmakaren” är andra delen i Anna Ihréns ”Jubileumsserien” – inspirerad av skandinaviska deckarsuccéer som Bron och Brottet. Hon har tidigare gett ut den lovordade och framgångsrika serien "Morden på Smögen", där huvudpersonerna är desamma som i "Jubileumsserien".

Maskmakaren Louis arbetar natt och dag för att bli klar i tid inför Göteborgsoperans föreställning av ”Fantomen på Operan”. Men maskerna han skapar verkar föra olycka med sig och han bävar för premiären.

På polisen Sandra Haraldssons redan överfulla skrivbord landar två nya utredningar. Båda rör morden på två framgångsrika affärsmän som till synes inte har några beröringspunkter med varandra. Situationen för Göteborgspolisen blir alltmer ansträngd: stadens 400-års jubileum närmar sig och just nu känns festligheterna väldigt långt borta.

Vad är mördaren egentligen ute efter? Räcker Sandras resurser för att lösa uppdraget? Och kan maskerna från Operan ha något med morden att göra?


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone