Jump to content
The library informs: I Coronatider kan du låna 3 e-böcker/7 dagar!Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Kroppscanning
Isbn: 978-91-8901-155-7
Publisher: Mindboozt Publications
Category:
Psychology Medicine & Health
Accessible since: April 2020
Narrator: Camilla Gyllensvan
Length: 18 minutes

Audiobook

Kroppscanning

Kroppscanning

Kroppsscanning handlar om att utforska kroppen med uppmärksamhet. Att ta reda på hur det känns i kroppen. Har man svårt att somna kan kroppsscanning vara hjälpsamt. Medvetenhet om kroppen är för många någon av de första övningarna i som många har i mindfulness och mycket omtyckt.  Under kroppsscanningen tränar vi på att samtidigt både vara i vår kropp och känna den som den är. Övningen och är ett sätt att undersöka sig själv inifrån. Övningen skiljer sig från avslappningsövningar genom att vi inte instrueras att slappna av i musklerna utan bara uppmärksamma kroppsdel för kroppsdel.

Denna lite längre övning passar bra när du vill göra en längre avslappning. Kanske efter jobbet eller innan du ska utföra en uppgift eller innan du ska somna. Du kan göra denna under sju dagar eller så ofta du vill. Du kan lyssna till denna meditation under sju dagar eller så ofta du vill. Du kan med fördel kombinera den med någon annan av mindfulness övningarna.

Del 3 i Mindfulness serien

Camilla Gyllensvan har arbetat med beteendeförändring sedan 2005, hon har grundläggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. Håller Internationella NLP program och utbildningar. Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler

För mer info besök www.camillagyllensvan.se


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone