Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Paus i karriären
Isbn: 978-91-7903-977-6
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: april 2020
Uppläsare: Anja Lundqvist
Length: 8 timmar 42 minuter

Ljudbok

Paus i karriären

På ytan är Philippa Åkermans liv lika välpolerat som marmorn i köket i hennes nybyggda radhus i Täby. Hon har en framgångsrik karriär, garderoben full av färgkoordinerade märkeskläder, och en välartad dotter i en fin skola. Men varken Philippa eller 15-åriga Bianca är särskilt lyckliga.
Philippas chef är en riktig mansgris, och hon vantrivs på jobbet. Exmaken Conny, som gift om sig med sin 20 år yngre yogainstruktör, är missnöjd med hur Philippa uppfostrar deras dotter, trots att han själv inte tar något ansvar. Och Bianca är både olyckligt kär och har det jobbigt i den snobbiga skolan. Philippa känner att både hon och Bianca behöver en paus - i Philippas fall ifrån karriären. De beger sig till Philippas farmors gamla hus utanför Järvsö. Kanske är det bland trasmattor och bruna medaljongtapeter de kan hitta ett lugn i tillvaron?
Men inget blir som Philippa tänkt sig. I skidbacken träffar hon den spännande affärsmannen Erik. Samtidigt försöker Bianca para ihop henne med Sven, bonden från granngården, som är helt nöjd med att lunka runt bland mjölkkor och hönor. När sparpengarna sinar inser Philippa att hon måste fatta ett beslut, något som blir både svårare och mer brådskande med en närståendes dödsfall. Är hon redo att återvända till sin stressiga vardag med ett välbetalt jobb, eller ska hon och Bianca leva lantliv?


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone