Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Lek med mig
Isbn: 978-91-7825-512-2
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Lättläst
Tillgänglig sedan: april 2020
Uppläsare: Helena Gripe
Length: 5 minuter

Ljudbok

Lek med mig

Azra har lånat en bok om spöken på biblioteket. Hon älskar att läsa om spöken! På väg hem går hon förbi lekplatsen där det brukar vara fullt av barn, men nu är det kväll och lekplatsen är tom. Men så ser Azra att en gunga rör sig! Där, alldeles ensam, sitter en mycket blek liten flicka som ser på Azra med mörka ögon …

Katarina Genar är en otroligt populär barn- och ungdomsboksförfattare. Hennes böcker är spännande och innehåller ofta inslag av magi och mystik – och hon jämförs ofta med Maria Gripe. Nu kommer hennes andra lättlästa skräckbok för slukaråldern, Lek med mig, en kort men mycket läskig spökhistoria som lämnar läsaren med en isande känsla. Katarina är mycket flitigt anlitad för skolbesök där hon främst träffar 9—12-åringar. Utöver sitt författarskap har hon även arbetat som logoped med inriktning på barns språkutveckling.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone