Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Kejsarfödsel : Mammaroll och snittkoll
Isbn: 978-91-7819-727-9
Förlag: Fri Tanke Förlag
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: maj 2020

E-bok

Kejsarfödsel : Mammaroll och snittkoll

Så du födde barn med kejsarsnitt. Du har lite känslan av att ha sprungit ett maraton eller sju. Dina känslor är, som Prins Daniel skulle säga, all over the place. Och kanske känns det som att också kroppen är det – lite “all over the place”.

Plötsligt ska ni hem, du och barnet. Och den nysnittade kroppen.

Vill du fråga om något, nu innan ni åker hem? Jo ja, kanske bara en miljon saker. Men du kan tyvärr inte få dem från tungan och ut i luften. Okej, så ingenting alltså? Bra, tack och hej, all lycka till er!

Men vad händer nu då? Efter succén med boken Mammaroll och snippkontroll så är nu Mia Fernando och Louise Winblad tillbaka med en bok helt vigd åt kejsarfödsel och livet och kroppen efter snittet. Med Kejsarfödsel : snittkoll och mammaroll vill författarna fylla i glappet som ofta uppstår när fokus skiftas från mödravård till barnavård efter ett kejsarsnitt, och de gör det med lika delar praktisk och konkret information som med värme och igenkänning.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone