Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Ingrid
Isbn: 978-87-2657-831-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2020
Uppläsare: Elin Mohede
Length: 9 timmar 19 minuter

Ljudbok

Ingrid

När Ingrid Karlbergs son dör på operationsbordet ställs hon inför sitt livs största utmaning. Inte bara som sörjande mor utan även yrkesmässigt. Hon ser sjukhusets bristande rutiner som orsaken till sonens död och är övertygad om att han fortfarande skulle vara vid liv om de använt den it-lösning hennes företag First-Aid-IT erbjuder. Ingrid börjar driva frågan om ett nytt sjukvårdssystem, men konkurrensen är hård och hon kastas in i ett system präglat av korruption, girighet och lögner.

Mats Löfström är en svensk författare och it-expert och jobbade inom it-branschen i 40 år innan han sadlade om och började skriva. Han började på skrivarakademin år 2002 och debuterade 2015 med boken 'En enkel uppgradering' som omarbetats för digitalt format till "Maktspel". Del två i serien, Ingrid, kom 2019 och del tre planeras till början 2021. Han bor i Stockholms skärgård tillsammans med fru och katter.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone