Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Mordet på Anna Lindh: en polisutredning
Isbn: 978-87-2642-845-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: juni 2020

E-bok

Mordet på Anna Lindh: en polisutredning

Den tionde september 2003 knivhöggs utrikesminister Anna Lindh på varuhuset NK i Stockholm. Gärningsmannen försvann från platsen. Polisutredningen som följde blev hårt bevakad och många tvivlade på polisens förmåga att klara upp mordet. Arbetet leddes av Leif Jennekvist. Det här är hans berättelse om en polisutredning som involverade flera hundra poliser och civilanställda.

"När jag på väg tillbaka till mitt tjänsterum skulle passera den stora entréhallens övre plan kände jag en klump i magen, ett starkt vemod, en sorg. Det dök upp tvivel i mina tankar. Klarar vi av det här? Tänk om vi misslyckas?"

Leif Jennekvist är en svensk polis som har lett flera stora utredningar, bland annat jakten på OS-bombaren och mordet på Anna Lindh. Han har tidigare arbetat som chef för länskriminalen i Stockholm. Han debuterade som författaren 2005 med Mordet på Anna Lindh: en polisutredning.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone