Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Jag tänker ofta på pingviner
Isbn: 978-87-2657-716-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2020

E-bok

Jag tänker ofta på pingviner

Äntligen sitter Monika på ett flyg mot Nya Zeeland, sin stora flygrädsla till trots. Där, på andra sidan jordklotet, väntar sonen Patrik. Han vill presentera henne för någon särskild - det var så han skrev. Men var det inte något konstigt med hans meddelande? Eller är det bara som hon inbillar sig?

Vid ankomsten i Nya Zeeland får Monika sitt livs chock - Patrik är försvunnen! Ingen vet egentligen vad som hänt och polisen befarar det värsta. Men Monika har något som inte polisen har: en mors magkänsla. Tillsammans med en väninna ger hon sig av för att själv söka efter sonen. Någonstans därute finns han vid liv - och hon måste hitta honom.

'Jag tänker ofta på pingviner' är en spännande mysdeckare som tar läsaren på en resa från Limhamns fiskebodar till Otagohalvöns pingvinfyllda stränder.

Marianne Stalbohm-Stieger, född 1937, är en tysk-svensk författare och pensionerad lärare. Tillsammans med sin mamma och tre syskon anlände hon till Sverige som flykting år 1948. Idag bor hon i Limhamn och är engagerad i freds- och miljöfrågor.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone