Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Den lilla vingården vid bergets fot
Isbn: 978-91-8891-753-9
Förlag: Bladh by Bladh
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: augusti 2020

E-bok

Den lilla vingården vid bergets fot

Ny roman av författaren till Det lilla galleriet i solen!

Har man bytt Stockholm mot Kapstaden och skapat sig en ny tillvaro i solen, ja, då man kan nog säga att man har gått från trygghetstörstande till äventyrare, konstaterar Julia nöjt.  

Men när oväntade händelser ställer allt på ända och bankkontot gapar tomt är Julia inte alls övertygad om att livet som modig är så härligt .    

Men det är bara att kavla upp ärmarna och anta utmaningarna, resonerar Julia och tackar ja till ett jobb på en mysig vingård. Vet man skillnaden mellan vitt och rött och handlar vin efter den snyggaste etiketten måste det vara det perfekta jobbet, tänker hon.    

Tur att hon har en underbar man och en kärleksfull son vid sin sida. Men när svärmor flyttar in och före detta mannen presenterar sin nya kärlek, en ung yogadrottning som enligt sonen är den perfekta bonusmamman, ja, då skingras plötsligt de rosa molnen.  

Att få ihop tillvaron på andra sidan jorden med nya och gamla relationer, en vingård med möjligheter och en hund med nervproblem, visar sig bjuda på fler komplikationer än Julia kunnat drömma om.    

Den lilla vingården vid bergets fot är en varm feelgood-roman full av kärlek, hopp och humor. Det är en berättelse om att hitta en plats som kan bli hemma på ett helt annat sätt än vad man tänkt sig. En bok om komplicerade känslor, en vacker vingård, oförutsägbara hundar och relationer som uppstår där man minst anar det.  

Bokbloggare om Den lilla vingården vid bergets fot:

En mysig, härlig och väldigt charmig bok som har allt! Vin, romantik och familjehemligheter. Addera därtill kärlek, problem, lite hundar och massor med förvecklingar. Vad mer kan du begära av en feelgood? Jag älskar den! Bloggen Bokprataren 

Värme, vänner och viner i ännu en underbar feelgoodpärla av Marie Sammeli. Allt är skrivet med ett underbart språk, med både humor och värme. Skrattade högt flera gånger.     Kulturladyn  

  En underhållande och varm feelgood om mod, relationer och vänskap.     Malins bokblogg

Boken får mig att drömma mig bort och hamna i en exotisk afrikansk värme, med smak av vin, härliga relationer och inte minst en härlig feelgoodhumor. Jag fullkomligt älskar Marie Sammelis sätt att skriva. En favorit i min bokhylla.   Bokslukaranki

Om författaren:   

Marie Sammeli har en bakgrund inom marknadsföring, PR och reklam och var under många år bosatt i Stockholm. Sedan åtta år tillbaka bor hon i Kapstaden tillsammans med sin man, deras fyra barn, två hundar och en häst. 2019 kom hennes första, hyllade roman, Det lilla galleriet i solen.



Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone