Jump to content
The library informs: I Coronatider kan du låna 3 e-böcker/7 dagar!Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Vit död: en Åredeckare
Isbn: 978-91-8922-357-8
Publisher: Bookea
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: September 2020

E-book

Vit död: en Åredeckare

De första solstrålarna belyser Åreskutan. Det lyser trivsamt i fönstren på Pensionatet där de första sportlovsbesökarna just installerat sig. Byn ska snart vimla av turister och lugnet som annars råder, kommer att fyllas av skidåkande och festsugna människor i skaljackor, pjäxor och goggles i årets färg. Men allt är inte idyll på skidorten. Det går rykten bland de bofasta att det finns knark på skolorna. Suget efter den vita drogen och de stora inkomster som står på spel leder till konfrontation och död.
I denna fristående andra del om livet i Åre träffar vi återigen en rad spännande karaktärer med olika syn på vad som är viktigt i livet. Bland dessa finns även några som inte har rent mjöl i påsen - bokstavligt talat. Det leder till att lokalbefolkningen tvingas agera på det mest oväntade sätt för att till varje pris bevara sammanhållningen och tryggheten i Åredalen.


"Spännande intriger med överraskande upplösning på fjället." /Niclas Sjögren-Berg, hövding på Åreskutan.

"Förskräckliga äventyr i Åre, berättade i en kärleksfull ton." /Kaja Wannberg, Åre habitué och Alpin PT.

"En genuin mysdeckare i välkända Åremiljöer." /Phär Karpas, deckarentusiast och präst i Åre.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone