Jump to content
The library informs: I Coronatider kan du låna 3 e-böcker/7 dagar!Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Fröken Måne får hjälp- Guidad godnattsaga
Isbn: 978-91-9861-458-9
Publisher: Soul Sisters Production AB
Category:
3-6 years Children's books 9-12 years 6-9 years
Accessible since: September 2020
Narrator: Kia Temmes
Length: 26 minutes

Audiobook

Fröken Måne får hjälp- Guidad godnattsaga

Fröken Måne får hjälp är den tionde guidade godnattsagan som Kia har skrivit tillsammans med sina systerbarn. I den här sagan så beger sig Neo, Moa och flera av deras kompisar ut i rymden och får i uppdrag att hjälpa Fröken Måne att hitta vad det är som orsakar störningarna med jorden. 

Tidigare sagor: ”Draken och prinsessan”, ”Sov gott superhjälte”, ”Neo och Moa”, ”Den röda ballongen”, ”Moa rävflickan”, ”Neo den mörkrädda dinosaurien”, ”Spökena Neo och Moa möter trollkarlen Kia” och ”Draken, prinsessan och griskrokodilen”, ”Tomten, Tomtan och pepparkakorna”.  

 
Kia Temmes är bland mycket annat inspiratör, spirituell coach och författare med en lång erfarenhet av att på flera olika sätt hjälpa människor att öka sitt medvetande. Hon har producerat flertalet guidade meditationer och godnattsagor för barn. Kia har även skrivit två böcker ”Läkeörter runt husknuten, skapa ditt eget apotek” och en självbiografi ”Sagan om Anki”. 

 
Bild illustrerad av: @artbywilnersson.com ~ Suzanne Wilnersson 

Redigering och musik: Stefan Almryd 
Copyright © Kia Temmes.? 
www.youtube.com/kiatemmes?? 
www.kiatemmes.se? 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone